Fa ablakok

FA ABLAKOK

egyedi méretre, egyedi igények szerint

Orhidea Bútorszalonban – Győr, Interspar
+36 20 468 1891 | orhidea.furniture.eu@gmail.com

FA ABLAKAINK  kétféle profillal készülnek: 68 mm-es, és 78 mm-es. Hosszában toldott, és rétegében ragasztott lucfenyő, borovi fenyő, vagy tölgyfából készülnek. Aluminium vízvetővel, és két gumis szigeteléssel, ROTO vasalattal.

TEKINTSE MEG TERMÉKEINKET:

Kérjen ajánlatot most!

Várjuk üzenetét!

Gyakori kérdések

1, Miért válasszunk fából készült nyílászárót?

A fából készült ajtók, ablakok rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek a műanyagból készült nyílászárókkal szemben. Alább ezeket a tulajdonságokat soroljuk fel:

Természetesség
A faanyag a egyedi, természetes kinézetet biztosít, a szintetikus (PVC, alumínium) anyagokkal szemben, amelyek csak utánozhatják a természetes jelleget. A fa természetes, családias légkört teremt és kiválóan társítható bármilyen építészeti stílushoz.

Hosszú élettartam

A faanyag rétegzési technológiája (háromrétegű profilból gyártjuk ablakainkat), a munkafázisok, és a minőségi felületkezelés azt eredményezi, hogy a rétegeltfa-termékek egy emberéleten át kitartanak.

Idő- és hőállóság

A többrétegü faablakok megfelelően karbantartva szélsőséges hő- és időjárási viszonyok mellett is időtállóak.

Lég- és vízzárás

A fakeretet korszerü vízlevezető (vízvető), és légzáró rendszerrel látjuk el, amely megakadályozza a vízbeszivárgást és szél elleni védelmet nyújt.

Minőségi felületkezelés

Az általunk használt Milesi, kültéri körülményeknek megfelelő felületkezelő anyagok (lazúrok, lakkok) vízalapúak, környezetbarátok, ellenállnak a nedvességnek és UV sugárzásnak.

A fa kis mérétékben változtatja alakját.

A profilok három rétegben készülnek, ami megakadályozza az ablakok alakváltozását, ami gyakori a nem rétegelt faanyag esetében. Az általunk gyártott faanyagokban, a rétegzési technológiának köszönhetően, az alakváltozást előidéző feszültségek kölcsönösen semlegesítik egymást.

Rugalmas felhasználás

Fából bármilyen jellegű mintát el lehet készíteni ami a műanyagra nem igaz. Így olyan házaknál ahol a homlokzati összképet nem lehet megváltoztatni, például műemlék épületek estében, a meglévő faragásokat meg kell tartani, ajánlott fát használni. A fa tágabb gyártási méret határokkal rendelkezik, olyan nagyobb szerkezetek is gyárthatóak belőle ami műanyag esetén nem lehetséges, példáúl: a bukó-nyíló műanyagablak maximális mérete, egy szárny esetén 150×150 cm, ha 3 rétegü üveggel készül ettől kisebb 130x150cm, ugyanez fából 150×180 cm is lehet.

2, Hogyan kérjek árajánlatot, vagy hol tudom megvásárolni a termékeket, hogyan rendelhetek?

Árajánlatot kérhet a következő elérhetőségeken:

– Telefonon: +36 20 468 1891

– E-mailben: orhidea.furniture.eu@gmail.com

– Bemutató üzletünkben: Orhidea Bútorszalonban – Győr, Interspar

Az előzetesen adott árajánlat informatív, pontos árszámítást helyszíni mérés után tudunk végezni.

3, Gyártási idő:

A megrendeléstől számítva,  4-5 hét alatt tudjuk szállítani termékeinket.

4, Ajtó nyítási iránya

5, Garanciális feltételek.

Termékeinkre 5 év granaciát vállalunk.

6, A termék kiszállítását vállalja-e a cég?

Cégünk vállalja termékeink kiszállítását.

7, A termékek beszerelése.

Cégünk vállalja a nyílászárók szakszerű szerelését.

8, Hogyan fizetek?

A megrendelés véglegesítése után 50% előleg, kiszállítás előtt a hátramaradt 50% kifizetése.

9, Hogyan tarthatom karban a termékeket?

A karbantartáshoz, felújításhoz a felületet nem kell visszacsiszolni, elegendő egy regeneráló anyagot puha ronggyal a felületen elteríteni, amellyel visszanyeri a felület eredeti fényét.

A vizes ápoló- és felújító anyagok segítségével, a vastaglazúrral és fedőfestékkel kezelt szerkezetek eredeti állapotát állíthatjuk helyre egyszerűen, házilag, minimális munkabefektetéssel.

Ilyen ápolófolyadék a Milesi – XGC 35-Hydrocrom. A készítményt évente kétszer ajánlott (tavasszal és ősszel) felhasználni. A megtisztított felületeket a készítménnyel átitatott mikrószálas kendő segítségével kell áttörölni.

10, Kondenz, penészedés problémája

A fa kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, a megfelelően felületkezelt fa nyílászárókat nem károsítják a szélsőséges hőviszonyok, és ritkábban fordul elő a kondenz képződés az ablak belső felületén, mint a PVC ill. alumíniumból gyártott nyílászárók esetén.

A párásodás, és penészedés elkerülése érdekében rendszeres szellőztetést javaslunk. A megfelelő szellőztetés érdekében nyissa sarokra az ablakot, és naponta 1-2 alkalommal kb. 5-10 percig hangyja nyitva. Ebben az esetben a lakás nem hűl át, viszont a párát kiengedtük, és a levegőt kicseréltük. Kerülje az ablakok egész napi bukó állásban hagyását, ebben az esetben a lakás kihűl.

Színminták